Cookie / Süti tájékoztató
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a veszpremikamara.hu honlap a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmaz. A honlap használatával Ön a tájékoztatást tudomásul veszi.
bővebben
Elfogadom
AA

Hírek

1. oldal

A kamara tisztújító küldöttgyűlésén több új embert is beválasztottak a kamara elnökségébe. Azt kérdeztük tőlük, milyen elképzelésekkel látnak munkához.

Szakképzést népszerűsítő applikációval jelentkezik a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, így a szakmavilág.hu weboldal és a továbbtanulási lehetőségeket bemutató rendezvények mellett egy újabb felületen veheti fel a kapcsolatot a 12–14 éves fiatalokkal.

A tartalomból: Tisztségviselőket választottak a kamarában | Új uniós források | Évértékelés Brüsszelben | Folytatódik a gyakorlati oktatói képzés | Megváltozott felnőttképzési szabályok | Pályára állítják a fiatalokat | Elindult a Széchenyi turisztikai és az agrár beruházási hitel stb.

Melyek a jelen legfontosabb feladatai, milyen várakozásaik vannak, mit ígér a nyár és milyen nehézségeket kell kezelniük a szállítmányozással és logisztikával foglalkozó cégeknek? Veszprém megye meghatározó vállalkozásainak vezetőitől kértünk válaszokat.

A tartalomból: Fuvarozási helyzetjelentés | Górcső alatt a digitális fejlettségünk | Kamarai választások | SZKP - Kedvező forráslehetőség vállalkozásoknak | Szakmagazin: Változások a mesterképzésben | Kismesterekből lehetnek nagy mesterek | Hatékony a békéltetés

Továbbra is élvezni a vendégek bizalmát – talán ez jelenti a mostani helyzetben a legnagyobb üzleti értéket a szállodaiparban, amely a recessziót követően júliusra és augusztusra várja idei bevételeinek több mint ötven százalékát.

A tartalomból: A hazai turzimus megmentheti a balatoni nyarat | Az Európai Bizottság terve az újjáépítésre | Széchenyi Kártya Program | Szakmagazin: Elismerés a legjobb tanulóknak, A kismesterek készülhetnek a nyárra stb.

Lehet-e jóízűt enni adalékanyagok, ízfokozók nélkül? Ha a válasz határozottan nemleges, akkor ezzel vitába kell szállni. És érdemes is ezt a vitát gerjeszteni, mert minél mélyebben ásunk a dolgok mélyére, annál többet tudunk meg az adalékanyagokról. És kiderül, nélkülük is finom lehet az étek.